Gespecialiseerde fysiotherapie in Heerlen

contact

Gediplomeerde en ervaren fysiotherapeuten

Vanaf 1 januari 2006 is fysiotherapie voor iedereen direct toegankelijk. U heeft nu geen verwijzing meer nodig van uw huisarts. U kunt zich bij ons aanmelden, waarna u zo snel mogelijk wordt uitgenodigd voor een eerste 'screening'. Dit houdt in dat de fysiotherapeut met u de klacht(en) doorneemt om te beoordelen of u in onze praktijk aan het juiste adres bent of dat de therapeut het raadzaam vindt toch eerst de huisarts te consulteren. De behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd bij uw ziektekostenverzekering. Wij hebben een contract met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. De onkosten worden verder met uw verzekering afgehandeld.

Onze standaard fysiotherapeutische diensten

Naast onze specialisaties kunt u natuurlijk ook bij Maatschap voor Fysiotherapie Heerlerbaan terecht voor een breed spectrum aan standaard fysiotherapeutische diensten, zoals:

  • Fysiotherapie
  • Coronarevalidatie
  • Shockwave-therapie
  • Craniofasciale therapie: het opheffen van bewegingsblokkades tussen de schedelbeenderen en de bindweefsellagen door middel van mobilisatietechnieken. Dit geldt voor cliënten die vaak hoofdpijn hebben of mensen die op hun hoofd zijn gevallen.
  • Bindweefselmassage: dit is gericht op het hele lichaam. Door middel van massagetechnieken worden inwendige organen (blaasorganen, darmstelsel, bloedbanen, nieren) via de huid beïnvloed. Hierdoor verbetert de functie van het orgaan.
  • Tapen / bandageren (dit zet een gewricht op slot)
  • Medical taping concept (ondersteunt de beweging met behulp van een soort pleister)

Maatschap voor Fysiotherapie Heerlerbaan
Bautscherweg 1 
6418EJ Heerlen

Privacyverklaring

Contactgegevens

 045 - 750 11 58

 Info@fysioheerlerbaan.nl

KvK 14116429

Maandag - Vrijdag 08:00 - 19:30

Zaterdag - Zondag Gesloten